1
2
3

Prijs instellen

Max

Foute Kersttrui

De foute kersttrui is het hotste product van dit moment. Iedereen draagt ze tegenwoordig met de kerstdagen. Er is zelfs een nationale foute kersttruien dag. Tegenwoordig organiseren veel bedrijven ook geen formele kerstborrels meer, maar is het juist een must om met een foute kersttrui op te komen dagen. Dit jaar is er ook in Rotterdam een foute kersttrui Run en naar de concerten van de toppers en Nick en Simon is het ook een must om een foute kerst outfit aan te hebben.

 

In wat voor maten verkopen jullie een foute kersttrui?

Wij verkopen foute kersttruien voor iedereen. Bij ons kunt u voor uw zelf terecht, maar ook voor uw kinderen. De kindermaten gaan van maat 3-4 jaar tot en met 13 jaar. Binnenkort zullen we ook kleding voor baby's verkopen. Voor de heren en dames beginnen de maten vanaf S en gaan ze door tot en met maat XXL. Bij ons slaagt u dus gegarandeerd!

 

Overige informatie over onze truien

We zullen beginnen met onze prijs, want hiermee verschillen we sterk ten opzichte van de andere online winkels. De meeste webshops verkopen hun truien voor 40-50 euro, maar bij ons vind u al truien voor volwassenen vanaf €14,99. Dan denkt u misschien: de kwaliteit zal wel niet goed zijn. Onze kwaliteit is juist heel goed, onze producten komen namelijk allemaal uit Engeland en het is dus geen Chinese "troep". Naast onze lage prijzen en goede kwaliteit hebben we ook een heel uitgebreid assortiment. Naast het feit dat we truien voor kinderen, heren en dames hebben, hebben we heel veel verschillende modellen op voorraad. U kunt alle modellen vinden in onze webshop, het zijn er namelijk te veel om op te noemen. De kersttrui met rendier is onze bestseller en dat kunnen we goed begrijpen. Naast de kersttruien met rendier hebben we nog truien met olaf, slogans, kerstmannen noorse prints, minions en nog veel meer. Naast de truien hebben we ook nog kerst shirts en kerstjurkjes. Vooral de jurkjes zijn dit jaar een nieuwe trend. Wacht niet langer en bestel snel je foute kersttrui!

Lees meer Lees minder