1
2

Prijs instellen

Max
Sale
Kersttrui Rendier Blauw 3D NEUS - UNISEX
QUICK SHOP
Kersttrui Rendier Blauw 3D NEUS - UNISEX
HEREN MAAT M, DAMES MAAT M/L. Trui is iets donkerder in het echt dan op de foto.
€29,95 €19,95
Sale
Kersttrui Rendier 3D NEUS - UNISEX
QUICK SHOP
Kersttrui Rendier 3D NEUS - UNISEX
HEREN MAAT M, DAMES MAAT M/L
€29,95 €19,95
Sale
Kersttrui Rendier Zwart - HEREN - Maat L & XL
QUICK SHOP
Kersttrui Rendier Zwart - HEREN - Maat L & XL
Let op: Het gewei/ de hoorn zijn op de foto wit, maar zijn in maat L & XL rood. De trui wijkt dus iets af van de foto, voor de rest is de trui hetzelfde! (zie foto 2)
€29,95 €19,95
Sale
Kersttrui Do My Bubbles Look Big - Heren (MAAT XL/XXL)
QUICK SHOP
Kersttrui Do My Bubbles Look Big - Heren (MAAT XL/XXL)
Zit je tussen 2 maten in, bestel dan de grotere maat
€29,95 €19,95
Sale
Kersttrui Sneeuwpop - Heren (Maat S)
QUICK SHOP
Kersttrui Sneeuwpop - Heren (Maat S)
Kies bij twijfel de grotere maat
€32,95 €19,95
1
2
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

KERSTTRUI HEREN

Kersttrui heren bestellen

Wilt u een kersttrui heren dragen met kerst? Dat kunnen we goed begrijpen, want de afgelopen jaren kan de kersttrui niet meer ontbreken en dit geldt ook voor de heren. Vroeger was het misschien een no-go, maar nu is het juist een no-go als jij in je saaie blousje aankomt op de kerstborrel. In Engeland en Amerika was het altijd al een must om een kersttrui te dragen, maar in Nederland waren we lang te nuchter hiervoor, maar dat is gelukkig veranderd nu, want wat is er nou saaier dan een ontzettend formele kerstborrel of kerstavond. Gelukkig zorgen de foute kersttruien al direct dat de sfeer goed zit, want een glimlach komt er bij iedereen op het gezicht na het zien van jou super foute trui!

 

Kersttrui heren bij 123kersttrui

Op deze pagina vindt u alle truien voor mannen. Onze maten beginnen bij maat XS en gaan door tot 2XL. Wij hebben de grootste collectie van Nederland en dat is te zien ook. Bij ons vindt u truien met 3d details en zelfs truien met lichtjes erin! Truien met 3d details zijn bijvoorbeeld de trui met sneeuwpop en 3d sjaal of de trui met kerstmannen en 3d neuzen (wortels). Naast deze truien hebben we ook de klassieke noorse modellen in ons assortiment die natuurlijk altijd populair zijn bij de mannen. Ook kan je de wat minder opvallende kersttruien bij ons vinden met een leuke slogan erop. Houd jij niet zo van opvallen? Dan zijn deze perfect voor jou. Zo hebben wij voor ieder een geschikte kersttrui. 

 

Waarom een kersttrui bij ons bestellen?

Er zijn veel redenen waarom je je kersttrui heren bij ons het beste kunt bestellen. Misschien wel de belangrijkste: we zijn de goedkoopste van Nederland. We blijven natuurlijk Nederlanders en als we ergens om bekend staan, is het wel dat we alles zo goedkoop mogelijk willen. De tweede reden, die wij misschien wel belangrijker vinden, is dat we alles op voorraad hebben en de bestelling dus de volgende dag al geleverd wordt. De derde reden was u waarschijnlijk al opgevallen: we hebben de leukste en grootste collectie van Nederland! 

Wacht niet langer en bestel snel een kersttrui heren.

 

 

Lees meer Lees minder