Prijs instellen

Max
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

KERSTTRUI KINDEREN

Bent u op zoek naar een kersttrui kinderen? Of zit u kind al een tijd om een o zo foute olaf kersttrui te vragen ;). Wat de reden ook is, wij hebben het grootste aanbod aan kinder kersttruien. Wij hebben truien voor jongens en meisjes, bij ons zal uw kind dus zeker een leuke kersttrui vinden.

 

Onze kersttrui kinderen

Wij vinden het zo schattig; een kind met een brede glimlach in zijn of haar favoriete kersttrui. Nee, niet alleen volwassenen vinden ze geweldig, maar de kinderen ook! Dit is ook de reden dat wij onze kinder collectie flink hebben uitgebreid. Wij hebben nu meer dan 20 verschillende modellen truien voor de kleintjes. Sommige modellen hebben we in twee of meerdere kleuren, eentje voor de jongens en eentje voor de meisjes. We hebben ook truien met leuke extra's voor de kinderen. Zo hebben we er met 3d elementen, bijvoorbeeld de trui mer sneeuwpoppen waarvan de wortels (neuzen) 3de zijn op de trui.

Naast onze grote collectie hebben wij ook de beste prijzen. Onze kinder kersttruien beginnen al vanaf 10 euro! 

 

Maten

Wij hebben voor alle leeftijden truien op voorraad. Toch blijft het lastig om voor een kind online de juiste maat te kopen. Twijfelt u over een maat, laat het ons weten en we kunnen dan onze truien voor u opmeten. U kunt ons het beste een whatsapp sturen, daar reageren we over het algemeen het snelst op. (meestal binnen een uur)

 

Levering

Dit blijft natuurlijk belangrijk met kerstitems. Iedereen wilt zijn kersttrui op tijd geleverd hebben en dat begrijpen we goed. Daarom hanteren wij een levertijd van 1 werkdag. Voor 19:30 besteld = de volgende werkdag in huis. We hebben een tabel met onze bezorgdagen, hier kunt u overzichtelijk zien wanneer u uw bestelling zult ontvangen. 

Wacht niet langer en bestel een kersttrui kinderen voordat het te laat is.

Lees meer Lees minder