1
2
3

Prijs instellen

Max

Kersttrui

Kerst 2017 komt eraan en dat betekent dat de kersttrui weer nodig zal zijn! Wij hebben een zeer grote collectie en hebben truien voor heren, dames en kinderen. De kersttrui is namelijk al lange tijd geen taboe meer en is juist een must have met kerst.

 

Een kersttrui bij ons kopen

Wij verkopen nu al een aantal jaren de kersttrui en elk jaar word de trui populairder! Vorig jaar was de hype enorm en bleven we truien bij bestellen, omdat jullie niet van ophouden wisten. Veel van jullie weten waarschijnlijk al waar we voor staan. Wij vinden het belangrijk om originele truien snel en voordelig bij de klant te leveren. Wij verkopen daarom ook originele truien en hebben een grote collectie. Onze levertijd bedraagt maar 1 werkdag wanneer u voor 19:30 besteld. We hebben een aparte pagina waar u alles over de levering kunt vinden.

Al onze truien zijn goed betaalbaar, sommige zijn wat duurder maar dat komt door de extra's van de truien. Zo hebben sommige truien 3d elementen en andere weer kerstlichtjes in de trui. Deze truien zijn meestal iets duurder dan de normale truien. Neem snel een kijkje op deze pagina waar u al onze kersttruien kunt vinden. We hebben voor iedereen een leuke trui. Zo hebben we opvallende truien maar ook minder opvallende truien. Naast de foute kersttrui hebben we ook gewoon normale en fashion kersttruien. Neem dus snel een kijkje naar onze modellen.

 

Welke maat moet ik van de kersttrui bestellen?

Over het algemeen vallen de truien gewoon naar maat. Mocht dit niet het geval zijn, dan zullen we dit netjes vermelden bij het product. Mocht u toch nog twijfelen over de maat dan kunt u gerust contact met ons opnemen. U kunt dit het beste via Whatsapp doen, daar reageren we over het algemeen zeer snel op. Wij kunnen dan bijvoorbeeld voor u de trui opmeten en u kunt dit vergelijken met uw truien thuis.

 

Bestel snel jouw favoriete kersttrui voordat het te laat is!

Lees meer Lees minder