Categorieën

SUBTITLE

THIS IS YOUR TITLE

ABOUT US

De kersttrui is sinds een aantal jaren al een extreme populaire trend in Nederland. Het lijkt erop dat het elk jaar gekker wordt! Super leuk, als je het aan ons vraagt. Wij zijn namelijk helemaal gek van de truien. Hoe fouter, hoe beter en daarom zit je bij ons helemaal goed. Wij hebben een leuk aanbod van hele foute truien tot vrij normale kersttruien. We moeten natuurlijk ook rekening houden met de mensen die niet zo enthiousast zijn als ons, maar bijvoorbeeld verplicht zijn een kersttrui te dragen naar de kerstborrel ;).

Ons aanbod kersttruien

Wij hebben elk jaar een groot aanbod aan kersttruien. Zo hebben wij veel meer verschillende modellen dan de meeste winkels en zijn onze truien ook nog eens zeer goed te betalen. Wij verkopen al modellen voor 14,95 euro en hebben vrij vaak acties waardoor sommige truien zelfs voor 9,95 euro verkocht worden. Bij andere kersttrui webwinkels beginnen de truien vaak pas bij het dubbele! Wij kopen al onze truien in Engeland, waar Kerst natuurlijk heel erg populair is. Je kan daar geen straat door rijden zonder een volledig verlicht en versierd huis tegen te komen. Helaas is dat hier iets minder, wij blijven toch de nuchtere Nederlanders, maar gelukkig is de sweater trend wel overgekomen en kunnen wij er ook lekker van genieten! 

 

Kersttrui dames

Het begon bij de dames die als eerste in Nederland de foute kersttruien durfden te dragen. De meeste mannen waren toch echt wat terughoudend en vonden het nog een no-go. Gelukkig dat de dames het niets uitmaakte, want de mannen willen nu stiekem ook niets anders meer. Geen saaie en formele kerst meer, maar lekker losjes in de kersttrui. Wij verkopen ook foute kerstjurkjes. Vorig jaar gingen deze als een speer, want ze zijn natuurlijk veel unieker dan de welbekende sweaters. Ze gingen zelfs zo snel dat ze heel snel uitverkocht waren. Dit jaar is onze voorraad dan ook groter dan ooit en hebben we meer modellen toegevoegd! Bekijk ons leuke aanbod voor dames.

 

Kersttrui heren

Nu de kersttrui ook bij de heren in de smaak is gevallen en de mannen ze eindelijk durven te dragen, hebben we ook een groot aanbod voor de man. We hebben hele foute en opvallende truien, maar ook wat simpele en vrij neutrale exemplaren. We begrijpen nameliijk dat niet elke man een fout exemplaar wilt dragen. Onze maten beginnen bij xs, maar de meeste truien beginnen bij maat S. Onze grootste maat is op dit moment XXL, maar we proberen om grotere maten aan onze collectie toe te voegen.

 

Kersttrui unisex

We hebben vrij veel modellen die zowel voor de man als vrouw zijn. Vaak zijn de beschikbare maten dan s/m en m/l. Meestal betekent dit maat s voor heren is en maat m voor de dames. Bij de producten staat meestal informatie over de maat. Mocht er niks vermeld staan, dan betekent het dat het product naar maat valt. Helaas hebben we geen vaste maattabel, omdat we truien van verschillende leveranciers in ons assortiment hebben. U kunt altijd vragen stellen over de maat en we helpen u hier graag bij. Zo kunnen we de gewenste trui voor u opmeten mocht u dit willen.

 

Kersttrui kinderen

Dit is de categorie die het meest in populairiteit gestegen is. Misschien komt het omdat we super leuke modellen hadden het afgelopen jaar. Dit jaar zullen we dat natuurlijk weer hebben. Zo zal je veel tekenfilmfiguren zien op de kinder kersttruien die we aanbieden. De kids vinden dit namelijk helemaal geweldig! We waarschuwen jullie alvast, kopen is op eigen risico, want hij zal niet snel meer uitgaan. We hebben ook de Noorse kersttrui voor de kids, die hun vader of oudere broer ook kan dragen. Sommige modellen hebben we namelijk zowel voor volwassenen als kinderen. Zo hebben we voor de grote en kleine mannen een identieke Noorse kersttrui en voor de dames en meiden een leuk model met Rudolph erop. 

 

Over ons

Wij verkopen nu voor het 4de jaar kersttruien en zien dat de markt heel erg gegroeid is. Ons pand is gevestigd in Klundert, maar dit is helaas geen winkel. Het is mogelijk om op afspraak langs te komen. Dit is vooral handig wanneer u over de maat twijfelt of een grote hoeveelheid kersttruien wilt afnemen.

We doen altijd ons best om uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden, maar halverwege december is het altijd erg druk en kan het iets langer duren. We zijn via de e-mail te bereiken of via whatsapp. Via whatsapp heeft u meestal het snelste antwoord. Wij zullen ook telefonisch bereikbaar zijn. Mocht de telefoon helaas niet opgenomen kunnen worden, dan raden we u aan om een whatsapp bericht te sturen. Wij reageren zo goed als altijd nog op dezelfde dag op uw vragen via de e-mail. Via WhatsApp zijn we wat sneller en zult u meestal binnen enkele uren al een reactie van ons ontvangen hebben. 

Wij sturen al onze producten via DHL en u ontvangt altijd van ons een track & trace code. In december is onze levertijd 1 werkdag, waardoor u de trui dus zeer snel in huis heeft. Let op: wij zijn wel afhankelijk van DHL, maar zij leveren in 99% van de gevallen de volgende werkdag. Wanneer u voor 19:00 besteld, heeft u de kersttrui de volgende dag in huis. Wij leveren namelijk alle bestellingen voor 19:00 nog dezelfde dag over aan DHL.

Wij importeren onze truien niet uit China, wat andere bedrijven wel vaak doen. Helaas zijn deze truien vaak van mindere kwaliteit, vandaar dat wij dit niet doen. Naast de mindere kwaliteit zijn de Chinese maten ook anders, deze zijn over het algemeen namelijk kleiner. Dit komt doordat de Chinese bevolking over het algemeen een stuk kleiner is dan ons Nederlanders. De verzending van China duurt overigens ook langer, waardoor er lang gewacht moet worden wanneer er een product uitverkocht is. Gelukkig kopen wij onze truien in Europa, dit zorgt voor goede kwaliteit, de juiste maten en snel nieuwe voorraad.

Hieronder vindt u onze USP nog een keer vermeld

  • Grootste aanbod kersttruien
  • Goedkoopste van Nederland
  • Snelle verzending, 1 werkdag in december
  • Goede klantenservice (e-mail, WhatsApp en telefonisch)

Bestel nu snel een unieke kersttrui.