De levertijd bedraagt op dit moment 1-3 werkdagen i.v.m. laagseizoen.

 

Wij versturen al onze Nederlandse bestellingen via DHL met track & tracé. De Belgische bestellingen worden via PostNL verzonden. U ontvangt automatisch een track & trace code. Het kan voorkomen dat de e-mail in de spam map terecht komt, houd hier graag rekening mee.

De verzendkosten voor zendingen binnen Nederland bedragen €4,95 per bestelling.

De verzendkosten voor verzending naar België bedraagt €6,95 en wordt bezorgd door PostNL.

Gratis verzending bij bestellingen vanaf €50 binnen Nederland!

Gratis verzending bij bestellingen vanaf €75 naar België!


Retourneren

U heeft het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Wij zullen het totale orderbedrag inclusief verzendkosten terugboeken. De kosten voor het retour sturen van uw bestellingen zijn voor eigen rekening. Deze kosten varieren van €4,- (brievenbuspakje Postnl) tot €7,25 (pakket Postnl). Via DHL kunt u voor €5,75 een pakket versturen. Raadpleeg voor de exacte en alle tarieven de websites van de verschillende vervoerders.

Wij kunnen voor €5,- een DHL-retourlabel voor u aanmaken. De kosten hiervoor (€5,-) zullen wij aftrekken van het terug te boeken bedrag.

Stuur ons een e-mail ([email protected]) wanneer u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht. Binnen 14 dagen (meestal binnen 5 werkdagen) ontvangt u het aankoopbedrag terug op uw rekening mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Wij ontvangen ook graag per e-mail uw track & trace code, zo is het voor ons makkelijker uw retourzending te ontvangen en af te handelen.

Graag de factuur meezenden met de retourzending en hierop vermelden dat u een terugboeking wilt ontvangen. Mocht u de factuur niet meer hebben, dan graag een a4'tje met hierop uw gegevens geschreven.

Wij ontvangen soms een retourzending met alleen een trui daarin, zo kunnen wij niet achterhalen van wie het afkomstig is en waar we het bedrag naar kunnen terugboeken.

Retouradres

123kersttrui
Kerkeplaat 11
3313 LC Dordrecht

 

Heeft u nog vragen? U kunt ons een e-mail sturen naar: [email protected]