Verzendinformatie

LEVERTIJD IS 1-2 WERKDAGEN.

LET OP: DE LEVERTIJD IN DE TABEL HIERONDER KLOPT NU DUS NIET!

Houd hier a.u.b. rekening mee wanneer u nu besteld.

Op werkdagen voor 23:00 besteld, is de volgende dag in huis. (vanaf november)

Besteld op: Wordt bezorgd op:
Maandag voor 23:00 Dinsdag
Dinsdag voor 23:00 Woensdag
Woensdag voor 23:00 Donderdag
Donderdag voor 23:00 Vrijdag
Vrijdag voor 23:00 Zaterdag
Zaterdag Maandag
Zondag voor 17:00 Maandag

 

Let op: verzending naar België duurt meestal 1 dag langer!

Wij versturen al onze bestellingen via DHL met track & tracé. U ontvangt automatisch rond middernacht een track & trace code. Het kan voorkomen dat de e-mail in de spam map terecht komt, houd hier graag rekening mee.

De verzendkosten voor zendingen binnen Nederland bedragen €4,95 per bestelling.

De verzendkosten voor verzending naar België bedraagt €6,95 en wordt bezorgd door Bpost.

Gratis verzending bij bestellingen vanaf €50 binnen Nederland!

Gratis verzending bij bestellingen vanaf €75 naar België!


Retourneren

U heeft het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Wij zullen het totale orderbedrag inclusief verzendkosten terugboeken. De kosten voor het retour sturen van uw bestellingen zijn voor eigen rekening. Deze kosten varieren van €4,- (brievenbuspakje Postnl) tot €7,25 (pakket Postnl). Via DHL kunt u voor €5,75 een pakket versturen. Raadpleeg voor de exacte en alle tarieven de websites van de verschillende vervoerders.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, is het belangrijk dat de seal hanger nog aan de kersttrui vast zit. Het maakt niet uit wanneer bijvoorbeeld de plastic verpakking gescheurd is, maar het gaat echt om de seal hanger die aan de trui vast zit en dat het product zelf nog in nieuwstaat verkeerd.

Stuur ons een e-mail ([email protected]) wanneer u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht. Binnen 14 dagen (meestal binnen enkele dagen) ontvangt u het aankoopbedrag terug op uw rekening mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Wij ontvangen ook graag per e-mail uw track & trace code, zo is het voor ons makkelijker uw retourzending te ontvangen en af te handelen.

Wij maken gebruik van een retourformulier wat het makkelijker maakt voor zowel de klant als ons om uw retourzending af te handelen.

Hieronder kunt u ons retourformulier downloaden.

Download hier het retourformulier

Retouradres

123kersttrui
Kerkeplaat 11
3313 LC Dordrecht

 

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met [email protected] of via WhatsApp op 0647213719. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.


Heeft u nog vragen? U kunt ons een e-mail sturen naar: [email protected]