1
2
3
4
5
13

Maat

Toon alle Less

Geslacht

Kleur

Toon alle Less

Maat Kinderen

Toon alle Less

Maat Baby's

Toon alle Less

Prijs instellen

Max

Kersttrui

Heb jij nog een kersttrui nodig voor kerst 2022? Wacht dan niet te lang, want ze zijn een enorme trend en bij de meeste winkels zijn ze snel uitverkocht. Wij, de grootste kersttruien winkel van Nederland, hebben wel een grote voorraad en zullen niet snel een te kort hebben. Bij ons kunt u dus altijd terecht voor een geweldige trui!

 

Een kersttrui voor mannen, vrouwen en kinderen

Wij hebben voor iedereen een geschikte kersttrui. Veel winkels of webshops verkopen er alleen voor volwassenen, maar wij gelukkig niet! Wat is er nou leuker dan de kleintjes te zien glunderen in hun leuke kerstoutfit. Bij ons vindt u sweaters voor heel het gezin. We hebben namelijk modellen die zowel voor de kleintjes als volwassene te verkrijgen zijn. Allemaal in dezelfde kersttrui, dat zorgt natuurlijk voor leuke foto's en reacties! Naast truien die specifiek voor heren of dames zijn, hebben we dus ook uniseks modellen. Raar genoeg zijn dit onze bestsellers. Dit kan maar 1 ding betekenen: stelletjes dragen graag dezelfde trui. Vaak zien we wel dat de man de zwarte versie draagt en de vrouw de rode versie. Zo is er toch nog een klein verschil en zijn jullie niet volledig een ANWB stelletje, al moet dat met een kerst sweater gewoon kunnen!

 

Informatie over ons en onze truien

Wij verkopen nu al ongeveer 8 jaar leuke kerst fashion items. Elk jaar zijn we gegroeid en verkopen we meer. Dit komt omdat het steeds populairder geworden is in Nederland om een kersttrui te dragen. Wij hebben al onze producten op voorraad, zo niet dan staat dit vermeld bij het product. Dit komt zeer weinig voor, want wij willen al onze producten snel kunnen leveren. Onze levertijd bedraagt dan ook 1 werkdag. Let wel op: u dient voor een bepaalde tijd te bestellen, dit staat altijd duidelijk op de website vermeld. 

Al onze producten kopen wij in Europa, dit zorgt voor goede kwaliteit en maten die we gewend zijn. Kleding in Azië heeft namelijk andere afmetingen als in Nederland. Wij staan natuurlijk bekend om onze tulpen, molens en fietsen, maar ook door onze lengte. 

Wij doen ook zeer ons best om een zo goed mogelijke klantenservice te hebben. Zo zijn wij telefonisch bereikbaar (december), maar ook via e-mail en whatsapp. Wanneer u via whatsapp contact met ons opneemt, reageren we meestal al binnen enkele uren.

De kersttrui trend in Nederland 

Waar de kersttrui in Europa, vooral in Groot-Brittannië, altijd al heel populair is geweest en een must have is elk jaar met kerst, was dit in Nederland niet het geval. Sinds enkele jaren is de trend ook hier aangeslagen. Gelukkig maar, want Kerst was hier altijd zo saai en formeel. Waar je in Engeland geen straat door kan lopen waar geen kerstverlichting hangt, is het hier speciaal als je een verlicht huis of gebouw ziet. Wij blijven toch de nuchtere Hollanders. Gelukkig heeft de kersttrui hier wat verandering in gebracht! Wij hebben nog veel te leren voor een sfeervolle en gezellige kerst, maar we gaan de goede kant op!

Sinds de tv programma's vorig jaar overspoeld werden met de lelijke kerst sweaters, durft de "normale" Nederlander hem nu ook te dragen. Eerst was dit namelijk helemaal niet het geval en was de trui een no-go. Vooral bij de mannen, maar dat is nu wel anders. Die hebben het nu het liefst zo gek mogelijk! Wij hebben heel veel modellen voor zowel de dames als de heren, maar natuurlijk ook voor de kids. Neem dus snel een kijkje op deze pagina en bestel een geniale kersttrui!

Lees meer Lees minder