De foute kersttrui is het kerst item wat dit jaar niet bij jou mag ontbreken in je kast. Ze zijn zo lekker fout, maar maken iedereen lekker vrolijk. Ze zorgen ervoor dat het met de sfeer goed zit en dat het een knallende kerst wordt. Wij zijn gespecialiseerd in de foute kersttruie en onderscheiden ons op meerdere punten met de concurrentie.

Onze foute kersttrui

Al onze truien kom uit de United Kingdom. Veel andere winkels kopen ze uit China en dat is goed te zien aan de matige kwaliteit. Deze sweaters zijn vaak niet zacht, zitten niet lekker en gaan snel kapot. Bij ons zijn ze lekker zacht en dik, u zal het dus zeker niet koud hebben in een kersttrui van ons! Wij onderscheiden ons ook op prijs. Bij ons vindt u ze al vanaf €14,99! Nergens anders vind u ze zo goedkoop in combinatie met onze britse kwaliteit. Wij verkopen de truien voor dames, heren en kinderen. Ons gehele assortiment is links te vinden bij de categorien. Wij hebben hieronder voor u een lijstje gemaakt met de leukste en goedkoopste kersttriuen.

Voorbeelden

 Kersttrui Rendier Zwart - UNISEX
Deze super cute trui met het schattige rendier dat even over het hekje komt kijken. Het is een unisex model, dus geschikt voor heel de familie! De maten zijn s/m & ml en we verkopen hem al voor 24,99.

en

We hebben hem ook in het rood!
Kersttrui Rendier Rood - UNISEX

De volgende is heel leuk voor de dames. Met een super leuke print en 3d ballen en niet onbelangrijk: een betaalbaar prijsje. We verkopen hem voor €24,99 en hebben de maten s/m en m/l.

Kersttrui Merry Rood Christmas 3D Ballen - DAMES

En we mogen de heren natuurlijk niet vergeten! De volgende trui is speciaal voor hen. We hebben de maten S t/m XL en de prijs bedraagt 34,99. Dit item heeft leuke 3d details zoas de neuzen/wortels die uitsteken!

Kersttrui Sneeuwpoppen met 3D Wortels - HEREN
 

Hier vind u alle dames truien en hier vind u alle heren truien! 

Bestel snel je foute kersttrui bij ons!