Bent u ook op zoek naar een goedkope kersttrui? U bent niet de enige! Kersttruien worden door de meeste mensen namelijk alleen in de maand December gedragen en bij veel winkels lopen ze op tot de 50 euro! Daarom is er in December 2015 meer dan 8000x gezocht op goedkope kersttrui in google. Nu hebben wij goed nieuws, want wij hebben geen 1 trui boven de 40 euro. Wij hebben al truien vanaf €14,99 en onderscheiden ons zo sterk van onze concurrentie. Vooral wanneer u weet dat al onze producten uit Engeland komen en dit dus geen chinese namaak is. De kersttrui is namelijk ontstaan in Groot-Brittannië waar het product al heel lang populair is.

 

De goedkoopste truien

 Kersttrui Rendier Rood - UNISEX
Eén van onze bekendste truien! Dit is ook onze bestseller en wij begrijpen wel waarom. De trui is voor zowel man als vrouw.

Kersttrui Rendier Zwart - UNISEX
Dezelfde trui in het zwart.

Kersttrui Rendier Rood - HEREN

De klassieke noorse kersttrui. Dit is een echte klassieker en ook heel fout. Dit model wordt vooral door mannen gedragen en dit is dan ook een versie voor mannen.

Kersttrui Rendier Navy - HEREN
Dezelfde trui in een andere kleur!

Kersttrui Merry Christmas Kerstboom 3D Ballen - DAMES
Wil je er één die niet al te fout is? Dan is dit de trui voor jou. Deze vrolijke trui met a very happy christmas in kerstboom vorm is een goede seller bij ons.


Kersttrui Filthy Animal - DAMES
Dit is de trui die bekend is geworden, doordat veel celebrities hem gedragen hebben. De populaire slogan maakt de trui in kerst sfeer helemaal af. Dit is een vrouwen trui en beschikbaar in de maten S/M & M/L.


Kersttrui Olaf - DAMES
 
And last but not least: de welbekende olaf trui. Dit is een musthave voor elke kersttrui liefhebber! Het is een unisex model en we hebben de maten S/M & M/L.

Extra korting

Kan het nog goedkoper? Bij ons wel! Wanneer u onze facebook pagina deelt en liked krijgt u van ons 5% extra korting. U dient wel een profiel te hebben met minimaal 100 vrienden, dit moeten wij helaas doen zodat er geen nep acounts gebruikt kunnen worden

Bij ons zit u goed voor uw goedkope kersttrui!